De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Keukenrenovatie in Alkmaar

Een verouderde keuken kan afbreuk doen aan de rest van uw woning. Bent u toe aan een nieuwe keuken? U kunt er ook voor kiezen om huidige keuken te laten renoveren. Dit scheelt veel kosten en door middel van kleine aanpassingen ziet uw keuken er binnen korte tijd weer als nieuw uit! Door middel van keukenrenovatie laten wij uw keuken weer een fijne plek worden die past bij de rest van uw woning.

Talloze mogelijkheden

Onder keukenrenovatie vallen vele mogelijke werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan het moderniseren van de keukenapparatuur, het plaatsen van nieuwe keukenkastjes of alleen de frontjes, het vervangen van tegelwerk, andere verlichting of nieuw schilderwerk. Andere kastdeurtjes en handgrepen kunnen uw keuken al op een eenvoudige manier een heel andere uitstraling geven. In Alkmaar en omstreken kan de door ons aangedragen professional uw droomkeuken voor u realiseren.

Zonder hak- en breekwerk

Wij kunnen vaak zonder hak- en breekwerk uw keukenrenovatie op ons nemen! Woont u in Alkmaar of omstreken en wilt u weten wat wij voor uw keuken kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 0800 255 3733! We gaan graag met u om de tafel zitten om uw wensen en budget te bespreken en dit om te zetten naar een realistisch plan!