De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Van plan om te verbouwen in Alkmaar?

Wilt u al tijden uw keuken verbouwen, maar komt het er maar niet van? In de regio Alkmaar helpen wij u graag met bouwen of verbouwen van uw keuken! We hebben de juiste kennis en kunde in huis om uw keuken snel en met hoogstaande kwaliteit op te leveren. Daarnaast kunnen we ook een keuken geheel op maat maken, helemaal naar uw wensen en behoeften, in elke kleur en stijl die u wenst. Naast keukens kunnen we ook uw badkamer verbouwen. Heeft u altijd al een bad gewild? Of zijn de kinderen de deur uit en wilt u in plaats van dat bad juist meer ruimte of een heerlijke inloopdouche? Wij komen altijd met goede oplossingen om de ruimte zo goed mogelijk in te delen: zo krijgt u  de badkamer waar u al die tijd van heeft gedroomd!

Soorten verbouwingen

Wij zijn niet alleen in te schakelen voor het verbouwen van uw keuken en badkamer. U kunt ook bij ons terecht voor de verbouwing van uw:

  • complete woning;
  • kamer/slaapkamer/woonkamer;
  • zolder;
  • garage;
  • schuur;
  • toilet.

Verbouwing voor zowel woning als bedrijfspand

Ook uw gehele woning of bedrijfspand in de regio Alkmaar verbouwen we graag. Wilt u een grotere woonkamer of een extra slaapkamer? Heeft u een ongebruikt kantoor dat omgebouwd moet worden tot vergaderzaal? Aan de hand van uw wensen vertellen we u graag wat we voor u kunnen betekenen. Voor al uw klussen in Alkmaar en in de omgeving van Alkmaar neemt u natuurlijk contact op met uw klusbedrijf!